Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Деревяні конструктори ТМ Ігротеко


21 Ноября 2012 Львов
Дерев’яний конструктор - гра, цікава як дітям, так і дорослим, адже вона дає змогу побудувати велику кількість варіантів споруд! Дитячий дерев’янийконструктор незамінний у розвитку сюжетної гри. Відомо, що чим самостійніша та складніша сюжетна гра дошкільнят, тим вища у них в майбутньому креативність (здатність до творчості).

Представляємо Вашій увазі дерев’яні розвиваючі натуральні конструктори ІГРОТЕКО, створені для того, щоб допомагати мамам та татусям виховувати яскравих, талановитих та розумних дітей за допомогою екологічно чистої іграшки.

Для виготовлення наших конструкторів ми вибрали дуб – дерево твердої породи та найбільш енергомісткий матеріал на світі.

В чому переваги дерев´яних конструкторів ТМ «Ігротеко»?

1. Екологічність. Наша іграшка є екологічною на всіх етапах - сировина, готовий продукт, експлуатація, утилізація. Її екологічність, крім безпеки для природи, є запорукою безпеки дитини, яка нею грається.

2. Безпека. Відсутність дрібних, гострих деталей, токсичних фарб чи клеїв невідомого складу гарантує фізичну безпеку, а відсутність великої кількості лампочок чи аудіоелементів, які перезбуджують дитячу психіку - безпеку для ментального здоров´я малюка. Не потрібно хвилюватися про вікову відповідність - конструктор«Дерев´яна ігротека» підходить для широкої вікової категорії, а складність гри може зростати з розвитком дитини.

3. Стимулювання дитячої творчості. Одною з найбільших переваг конструкторів «Дерев´яної ігротеки» є її простота. Дитина сама керує процесом гри, рухаючи і озвучуючи іграшки. Це стимулює її творчість, уяву, задіює пам´ять відшукувати зорові та слухові образи.

4. Універсальність. В творчості для дитини головне - процес, а не результат. Побудувавши, наприклад Храм, вона може зразу ж його розібрати і почати робити міст, чи стіл, чи гараж, чи що завгодно інше. Така іграшка не буде припадати пилом в кутку, бо вона кожного разу цікава і кожного разу інша в залежності від предмету гри.

5. Конструктор розвиває дрібну моторику, сенсорику, координацію, навики групування, лічіння, базової геометрії і навіть може стати корисним помічником при підготовці дитини до школи.

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое

Реставрація Та Відновлення Міжплиточних Швів Між Керамічною Плиткою Фірма «SerZa
Доглядальниця в приватний будинок для літніх людей
Pod-система 2% (АНГЛ) одноразова електронна Elf Bar (Ельф Бар)
Реставрація Та Відновлення Міжплиточних Швів Між Керамічною Плиткою Фірма «SerZa
Продаж кавових автоматів Rheavendors, Saeco та ін.
Контейнер для заморозки 1л
Ведро пластиковое пищевое 1л
Пластиковая тара для пищевого применения от производителя
Глассмат – самое быстрое и безопасное матирование стекла
Закупаем ПЭТ-бутылку в большом количестве
Реклама