Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Як обрати та де придбати вікна двері ПВХ?


6 Марта 2024 Киев
Якє вікно обрати? На що звертати увагу при обранні компаніі? Як обрати якісні комплетуючі до вікон та дверей не переплативши?
Будь яка конструкція из ПВХ складаеться з 3-х складових:
- профєль
- фурнітура
- склопакєт
Профель може бути різний! На данний момент багато виробників, якісних профельних систем ПВХ по різним ціновим категоріям, від добре та давно знайомих брендів - Rehau/ KBE/ WDS/ Salamandr та инші, мало знайомі профелі.

Фурнітура - це механізми які дозволяють відкривати в різних положеннях рухомі частини вікон (стулка). Фурнітура також е різних виробників Масо/ WinkHaus/ Zigeniya/ AXOR/ Vorne/ Accado та багато інших менш відомих.

Склопакет - склопакет займае більшу частину любої конструкції в співвідношені 80% на 20%, де 80% любого вікна це склопакет! Склопакети е однокамерні , двокамерні, трикамерні та моно скдло. Також можна підібрати та скомпанувати склопакет для окремих потреб (єнергозберігаюче, КлімоГартСолар від сонячного тепла, мультисклопакети, склопакети з тонуванням як в массі так і плівкою з заповненням інертного газу у камери між склом , бронестійкі склопакети із бронеплівкою Тріплекс та багато іншого.

Так от, для замовлєння теплого вікна, в першу чергу потрібно обрати підходящий склопакєт. Так як він займае більшу площу любого вікна, та основні втрати тепла проходять скрізь склопакет. Правельно підібраний склопакет вирішуе такі питання як, шумо та теплоізоляція!
Фурнітуру також потрібно обирати якісного виробника, та перевірену роками. Від фурнітури залежить як довго та без проблем буде воно робити (відкривні частини вікон та дверей).
Профіль може бути відомого бренду як Рехау , або мен відомого WDS але він мае Вас влаштовувати ВІЗУАЛЬНО (кольором, формою, покритям глянець чи матове)! Тому що , після монтажних робіт знімаеться стрічка з маркировкую та назвою профелю і крім Вас, вже ніхто не дізнаеться з якої фірми профелив , виготовлене вікно!
Підсумуемо!
Щоб обрати якісне та доступне вікно або любу іншу конструкцію (двері, лоджії, Балкони, розсувні системиі.т.д.)
- не потрібно єкономити на фурнітурі. /це роки безвідмовної та якісної праці вікна/
- склопакет також мае бути підібранний правильно. /для жилих приміщень обирати тільки 2-камерні склопакети мінімум/ краще єнергозберігаючі/
- профели це тє, на чому можна зберегти кошти не втративши в якості / не переплачуйте за бренд/ е багато профелів якісних та за рахунок иншого маркетингу вигідніших по вартості /Рухау - WDS/ або Українського виробника.

https://euro-wikna.kiev.ua/

ТМ EuroWikna "Євровікна- Україна"
м.Київ, вул.Тулузи 10-А
+38063 325 50 06
Якість Надійність Тепло

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Ремонтные, монтажные

Монтаж, установка Алюминиевых Дверей, Алюминиевых Входных Групп по Лучшим ценам
Продам точный станок лазерной резки: надежный и простой в эксплуатации
Кинокомплекс-сервис
Паспорт гражданина Украины, оформление.
Ремонт квартир під ключ/ Ремонт квартир под ключ, ремонтные работы
Недорогие окна киев, окна , установка окон киев, окна киев, двери, балконы
Перегородки офисные Киев, алюминиевые перегородки киев, металлопластиковые перегородки киев, перегородки киев
Недорогой ремонт окон киев, качественнцый ремонт дверей в киеве, срочный ремонт металлопластиковых окон
Недорогой ремонт ролетов киев, замена полотна киев, ролет ремонт киев, замена замков киев
Реклама