Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Продается Дом /Дача в лесу на йодистом озере с пропиской!


8 Июня 2021 Херсон
Якщо Вам набридла міська суєта, якщо Ви втомилися від постійно забрудненого повітря, автомобілів, труднощів сьогодення, шуму великого міста, терміново потрібно зупинитись! Ви маєте можливість придбати Дачу у мальовничому куточку України на Херсонщині смт. Кохани.
(5 км від славетного санаторію «Гопри») Тільки зараз продається дачний будиночок. Для відпочинку, повноцінного життя та набрання сил і здоров’я! Тут є все: Будиночок (новобудова) на березі лікувального Озера з розкішним Лісом і Чистим повітрям; Лікувальні властивості Озера можливо тільки зрівняти з Мертвим морем, яке лікує від артриту, ревматизму, простатиту та інших захворювань. А Чисте повітря лісу є безцінним еліксиром здоров'я та довголіття. В Будинку є Все що потрібно для проживання: Ділянка 5 соток; 2 окремі кімнати;Санвузол сумісний у приміщенні;Помпа 30 м з чистою питною водою;Світло;Інтернет;Газ;Охорона;Неподалік магазин.
Будинок утеплений мінватою, в кухні стіни –дерев’яна вагонка , вхідні двері утеплені; на вікнах – решітки; дах – метало черепиця.
Якщо Вам буде замало всієї цієї краси, у Вас є можливість за 30 хвилин на авто бути на березі Чорного моря в Залізному порту, Скадовську чи Лазурному. Є все що задовольнить потреби для повноцінного довгого життя! Ціна всього 25 тис. доларів. Мов. +38(095)483-58-57 Татьяна

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Дома, дачи, участки

Продается Дом /Дача в лесу на йодистом озере с пропиской!
Оценка и экспертиза
Продам участок земли на территории Арбатской стрелки, 100 м. от Азовского моря
Продается участок земли на Арбатской стрелке
Продам корпоративное право на участок 7 га
Продается земельный участок для развития туристического бизнеса
Продам земельный участок 6 га рекреационного назначения в районе Геническа на берегу Азовского моря
Продаю земельный участок возле Геническа, 6 га
Продам земельный участок на море под застройку
Договор аренды на 49 лет, вторая линия от моря
Реклама