Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

В Україні вперше відбудеться благодійний день піжам


6 Ноября 2019 Киев
У вівторок, 19 листопада, українців запрошують долучитися до масштабної благодійної акції на підтримку дітей, які проходять тривале лікування, та їхніх родин. «Всеукраїнський день піжам» об’єднає зірок, лідерів думок та усіх охочих допомогти у створенні Сімейних Кімнат Рональда МакДональда в українських лікарнях.

Фундація Дім Рональда МакДональда допомагає батькам бути поруч зі своїми хворими дітьми під час проходження лікування. З 2017 року Фундація будує та утримує в Україні Сімейні Кімнати. Їх відкривають у державних лікарнях і облаштовують усім необхідним для задоволення побутових потреб родин. Батьки дітей, які перебувають на лікуванні, можуть відпочити у комфортних умовах, а діти – відволіктися від процедур, провести час разом із близькими та відчути їхню підтримку.

«Коли моя дитина потрапила до лікарні, одним з найстрашніших випробувань стала відстань. Я місця собі не знаходила від того, що не могла обійняти свою донечку, – каже гостя Сімейної Кімнати Рональда МакДональда Аліна Щерблюк. – Запитайте у будь-кого з батьків, і вони скажуть, що мамине і татове тепло – найважливіші ліки».

Приєднатися до благодійної акції може кожен: школярі та студенти, офісні працівники і журналісти, культурні організації та державні установи, представники бізнесу та соціальних ініціатив, водії таксі й гостинні ресторатори – жодних обмежень!

Для участі в акції потрібно:

1. 19 листопада одягнути вашу улюблену піжаму
2. На роботі, навчанні або просто вдома зробити фото в піжамі та опублікувати його у соціальних мережах з хештегом #ДеньПіжам та передати виклик трьом друзям
3. Підтримати відкриття Сімейних Кімнат у лікарнях України:
● Зробити внесок на будь-яку суму за посиланням https://rmhc.org.ua/donate/
АБО
● Надіслати sms на номер 88009 (одна sms вартістю 10 грн.)

Сьогодні в Україні працює 3 кімнати: у Києві, Львові та Вінниці. За останні 2 роки їх відвідало понад 7 000 родин. Проте потреба в підтримці дедалі зростає: лише у київському ОХМАТДИТі щороку проходить лікування понад 18 тисяч дітей.

«Наразі ми маємо 25 заявок на відкриття Сімейних Кімнат у лікарнях України, три кімнати відкрито за минулі 2 роки, ще дві ми відкриваємо у Сумах та Харкові найближчим часом, – розповідає Галина Соловей, директор Фундації в Україні. – Головна мета Дня Піжам –привернути увагу до цієї теми та зібрати кошти на відкриття нових Сімейних Кімнат. Кожна людина, а особливо маленька дитина, має знати, що може розраховувати на родинний затишок не тільки в домашніх стінах, але й поза ними».

Зібрані кошти буде направлено на відкриття Сімейних Кімнат у лікарнях України.
Новини і детальна інформація про Всеукраїнський день піжам на сторінці https://www.facebook.com/events/2568154733299680/

*Фундація Дім Рональда МакДональда – це благодійна неприбуткова організація, яка створює та підтримує програми, що поліпшують здоров'я і добробут мільйонів дітей та їхніх родин. Компанія має понад 275 офісів у більш ніж 64 країнах та регіонах і три основні програми: Дім Рональда МакДональда, Сімейні Кімнати Рональда МакДональда та Мобільна станція допомоги Рональда МакДональда.

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое

Радиорелейная станция NEC Pasolink
Удобрение для растений BLACK GOLD
Срочный ремонт холодильников в Киеве 0974449135
Заправка балонів вуглекислотою. Від 10 л до 10 тон
Балон 40 л моноблоки бандли для азоту, аргону, вуглекислоти, кисню, зварювальної
Заправка балонів аргоном, киснем, зварювальною сумішшю, азотом
Кругляк алюминиевый разных диаметров.
Фенилацетон (Бензилметилкетон, BMK Oil)
Коза нубийской породы
Беседка дерево венге, ольха
Реклама