Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Ремонт та технічне обслуговування опалювального обладнання


19 Ноября 2018 Винница
Компанія “Термопрактик” проводить ремонт та технічне обслуговування опалювального обладнання: тердопаливних та газових котлів, конвекторів та колонок по м. Вінниця і Вінницькій області.

В компанії працюють кваліфіковані фахівці, які щорічно проходять тренінги та підвищують свої навики і знання. Наша компанія також спеціалізується на ремонті та обслуговуванні автоматики котельного та побутового обладнання. Багаторічний досвід наших фахівців дозволяє проводити ремонтні роботи обладнання будь-якої складності, як вітчизняних так і зарубіжних виробників.
Для правильної експлуатації будь-якого опалювального пристрою, необхідно його переодично чистити та проходити технічне обслуговування. Газове обладнання після чистки збільшуе свій КПД приблизно на 3-5%. Своєчасне обслуговування газового та твердопаливного обладнання є його запорукою довгої експлуатації. Рекомендовано проводити профілактичні чистки газового обладнання двіччі на рік або один раз на рік (у випадках не частого використання).

У випадках, коли Ви не впевненні, що ваше обладнання працює в “нормальному” режимі, Ви можете звернутись до нашої компанії, та замовити технічний огляд чи ремонт. Наші спеціалісти оперативно приїдуть і проведуть огляд всіх елементів опалювального обладнання, почистять його, відремонтують. Якщо ремонт обладнання не можливо здійснити на місці, то сервісанти замінять несправну запчастину на нову.

Ми являємось офіційним представником та сервісним центром з ремонту та обслуговуванню таких виробників газових та твердопаливних котлів: Protherm, Vaillant. Demrad, Ariston, Wolf, saunier Duval, Vulkan, Маяк, Metal Fach, Gefest-profi, Tatramet, Kordi.

На нашому сайті thermopraktik ви можете переглянути роботи з монтажу та ремонту, а також здійснити купівлю необхідного обладнання для опалення, водопостачання та водовідведення, кондиціювання.

Замовити технічне обслуговування Ви можете за номером: (067) 430-78-49
Відділ з продажу: (068) 858-51-74
Відділ з монтажу: (068) 982-92-43

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Ремонтные, монтажные

Ремонт и восстановление окон в Харькове!
Чистка, поглиблення та копка криниць та септиків у Хмельницькому
Ремонт холодильников в Виннице
Вызов электрика в Виннице,ремонт электрики в Виннице
Ремонт стиральных машин в Виннице
Низковольтное и Высоковольтное оборудование
Ремонт газового котла Вінниця. Майстер з ремонту газових котлів у Вінниці. Відремонтувати котел.
Ремонт газової колонки Вінниця. Виклик майстра з ремонту газових колонок у Вінниці. Газовщик.
Ремонт телевізорів в Вінниці. Майстер з ремонту телевізора вдома Вінниця. Ремонт телевізорів Вінниця.
Ремонт посудомоечных машин Винница. Ремонт посудомоечной машины в Виннице на дому
Реклама