Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

допомога


20 Сентября 2016 Хмельницкий

.







Сергій родом з Хмельниччини. Працював будівельником у Києві. Коли почалася російсько-українська війна, сам пішов у свій військкомат і залишив відомості про себе. Згодом прийшла повістка і в серпні 2014 року Сергія мобілізували.

Разом з побратимами виконував дуже важливі бойові завдання в Донецькій області: на донецькому летовищі, в Пісках, Водяному, Опитному, Тоненькому, Орлівці, Авдіївці.

6 грудня 2014 року був поранений у голову через вибух міни. Однак відразу не поїхав до лікарні, а залишався воювати до 19 грудня, поки не зомлів.

Спочатку потрапив до лікарні в Костянтинівці на Донеччині, потім — до Київського військового шпиталю. Через черепно-мозкову травму та порушення вестибулярного апарату тимчасово не міг орієнтуватися в просторі, не бачив на ліве око.

Потрохи функції відновилися. Але під час обстеження в хлопця виявили онкологічне захворювання на тлі поранення: аденомо-карцинома носоглотки. Після того були п’ять курсів хіміотерапії. Але недуга прогресує. Потрібна лише операція, а її можуть зробити лише в США та Німеччині, бо в Україні немає належного обладнання. Волонтери шукають відповідну клініку. Операція коштуватиме не один десяток тисяч доларів США. Тим часом Сергій, який одержав другу групу інвалідності, ледь виживає з родиною на його злиденну пенсію — дві з половиною тисячі гривень. Дружина не працює, бо годує їхнього двомісячного сина.

Реквізити для допомоги: Ощадбанк–

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое

Продается литейная машина А711Б09 для цветных металлов
Производитель косметики, Ищем дистрибьюторов, оптовиков в регионах Украины и в С
Бегущая строка, электронное табло, светодиодная вывеска!
HARDY – женская одежда, продажа оптом от производителя
Женская одежда ОПТ, пальто оптом от ЦЕХа Производство!
Швейная техника и запчасти Гарантия Низкие цены
Швейные машины и оверлоки Гарантия 2 и 3 года
\"Лыбидь Плаза\" совместно со Школой ресторанного Бизнеса MR.BAR набирает команду!
ВОДИТЕЛЬ РЕЙСОВ МЕЖДУНАРОДНЫХ (С+Е)
Фестиваль гармонійного розвитку особистості \"Мистецтво БУТИ!\"
Реклама