Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Промислові ворота Алютех (096-657-74-88)


10 Февраля 2015 Львов
Ворота «Алютех» активно використовуються на промислових і сільськогосподарських об'єктах, в автосалонах, автомийках і СТО, пожежних частинах і складах, спорудах громадського призначення. Численні варіанти конструкції промислових воріт серії ProPlus (10 видів) дозволяють провести монтаж в приміщеннях з будь-якими особливостями прорізу: низькою перемичкою, високими стелями або похилим дахом і т.д. Автоматичні промислові ворота «Алютех» серії ProPlus можуть встановлюватися в отвори шириною 8 м і висотою 7 м. Конструкція таких воріт додатково посилена, щоб забезпечити надійність і безпеку експлуатації. Промислові ворота серії ProPlus - це секційні ворота, конструкція яких призначена для інтенсивного використання. Їх конструкція дозволяє здійснювати до 100 тисяч циклів «підйому-опускання». Вага промислових секційних воріт скомпенсований індивідуально підібраними торсійними пружинами, тому ворота можна відкривати і закривати вручну. Для підйому промислових воріт «Алютех» потрібно докласти зусилля не більше 260 Н (≈26 кг), незважаючи на те що вага полотна воріт може перевищувати 600 кг. Для більш комфортного і безпечного управління секційними воротами можна використовувати системи автоматики.
Товщина сендвіч-панелі «Алютех» - 45 мм. При виробництві панелей використовується оцинкована сталева стрічка завтовшки 0,4 мм з цинковим покриттям 16 мкм. З лицьового боку панелі застосовується поліуретанове покриття, модифіковане частками поліаміду (ПУР-ПА) товщиною 20-25 мкм. Панель має замкнутий контур: лицьовій і внутрішній сталеві листи скріплені між собою вгорі і внизу панелі.

Замір. Монтаж. Гарантія. Працюємо по всій території Львова, Львівської області, сусідніх міст (Тернопіль, Ів.-Франківськ та ін.)
Гурт та роздріб. Формуємо дилерську сітку.
тел.: (032)247-42-42, (096)657-74-88, (093)630-54-30.
наш сайт: http://www.ravbud.com.ua/

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое

Реставрація Та Відновлення Міжплиточних Швів Між Керамічною Плиткою Фірма «SerZa
Доглядальниця в приватний будинок для літніх людей
Pod-система 2% (АНГЛ) одноразова електронна Elf Bar (Ельф Бар)
Реставрація Та Відновлення Міжплиточних Швів Між Керамічною Плиткою Фірма «SerZa
Продаж кавових автоматів Rheavendors, Saeco та ін.
Контейнер для заморозки 1л
Ведро пластиковое пищевое 1л
Пластиковая тара для пищевого применения от производителя
Глассмат – самое быстрое и безопасное матирование стекла
Закупаем ПЭТ-бутылку в большом количестве
Реклама