Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Купити якісний надувний човен гумовий або надувний човен ПВХ недорого


15 Февраля 2022 Ивано-Франковск
Продам човен надувний Лисичанка, Стриж, Зорька, Язь, Чайка 068-064-00-13, продам човен гумовий Нирок, Уфімку, Ліра, Омега, Іволга 066-263-74-72, продам гумовий човен ПВХ Барк, Акватик, Скіф, Скат, Сіріус, Корсар, Колібрі у продажу за вигідними для Вас цінами з швидкою доставкою в місто Івано Франківськ, Болехів, Бурштин, Верховина, Галич, Городенка, Долина, Заболотів, Калуш, Коломия, Косів, Надвірна, Отинія, Поляниця, Рогатин, Рожнятів, Снятин, Тлумач Івано Франківської області та в будь-яке місто України.
У продажу в місті Івано Фраковск надувні човни із ПВХ гребні і ПВХ моторні, ПВХ безкілеві та ПВХ з надувним кілем, ПВХ з навісним транцем і ПВХ з жорстким транцем з гарантією від виробника, підвісні та стаціонарні мотори, двотактні, чотиритактні, водомети, електромотори, клапана для надувних човнів, ремкомплекти та інші аксесуари, Заброди, бахілли, льодобури - все це легко можна придбати за вигідними для Вас цінами з швидкою доставкою в будь-яке місто України.
068-064-00-13
066-263-74-72
Skype: barabashova.at.ua
http://lodki-rezinovye.at.ua
http://barabashova.at.ua
Купити в місті Івано Франківськ човен гумовий Лисичанка та інші надувні човни вигідно, швидко, якісні. Додатково Ви можете замовити і купити до надувного гумового човна Лисичанка і до інших гумових човнів надувних жорсткий настил складаний у вигляді килимка (жорстку підлогу, пайоли, слань) за ціною всього 90 грн.
Надувні гумові подушки Лисичанськ від 25 грн, весла для Лисичанки, насоси для лісічанок за ціною від 25 грн будь-яких розмірів і моделей.
Надувні човни ПВХ і гумові. Для вас завжди в продажу в місті Івано Франківськ найновіші і популярні моделі, найприємніші ціни та оперативна доставка гумових човнів та ПВХ човнів надувних недорого по Україні.
Наші моделі гумових човнів надувних завжди стійкі на воді, мають невелику вагу і завжди високої якості. Наші надувні човни - це гарний плавзасіб і на кожен день і для пляжного відпочинку, і для любителів риболовлі та полювання. У наших надувних човнах Ви можете відчувати себе на воді зручно і впевнено, а наш надувний човен може транспортувати навіть дитина на велосипеді або навіть просто на плечі. Якісні надувні човни гумові і надувні човни з ПВХ з швидкою доставкою в будь-яке місто України, гарантією від виробника та оплатою при отриманні. Дійте прямо сьогодні, телефонуйте прямо зараз, Вам достатньо лише оформити своє замовлення надувного човна гумового або човна ПВХ по телефону, щоб отримати обрані гумові надувні човни в будь-якому місті України з доставкою за 1-3 дні.

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое

Трактор DONGFENG-244! Гарантія 2 роки! DF-244
Трансфер Буковель/Автобус Буковель/Львов Буковель/Такси Буковель
Мінітрактор DW 160 LUX, фреза, плуг. Трактор, минитрактор. Новий, гарантія.
Продам компрессор 380 вольт+пескоструй
Alexey
Реклама