Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

У продажу човен надувний Лісічанка і інші човни надувні гумові та човни пвх


15 Февраля 2022 Луцк
Гумовий човен Лисичанка, Стриж, Зорька, Чайка, Язь, Байкал 068-064-00-13, човен гумовий Ліра, Іволга, Уфімка, Нирок, Омега 066-263-74-72, човен ПВХ Спортекс, Барк, Скат, Акватик, Скіф, Корсар, Сіріус, Колібрі у продажу завжди недорого з швидкою доставкою в місто Берестечко, Володимир Волинський, Голоби, Головно, Горохів, Заболоття, Іваничі, Камінь Каширський, Ківерці, Ковель, Колки, Локачі, Луків, Луцьк, Любешів, Любомль, Маневичі, Нововолинськ, Ратне, Рожище, Стара Вижівка, Старовойтове, Торчин, Турійськ, Устилуг, Шацьк Волинської області та в будь-яке місто України.
У продажу в Луцьку надувні човни із ПВХ гребні і ПВХ моторні, ПВХ безкілеві та ПВХ з надувним кілем, ПВХ човни з навісним транцем і ПВХ човен з жорстким транцем з гарантією від виробника, підвісні та стаціонарні мотори, двотактні, чотиритактні, водомети, електромотори, клапан на човен надувний, ремкомплект та інші аксесуари, Заброди, бахілли, льодобури - все це легко можна купити з швидкою доставкою в будь-яке місто України.
068-064-00-13
066-263-74-72
http://lodki-rezinovye.at.ua
http://barabashova.at.ua
Надувні човни. Човни надувні ПВХ і гумові стійкі на воді, добре тримають хвилю і мають легку вагу і можливість скласти надувний човен до невеликих розмірів що дуже важливо при транспортуванні!
У нас Ви можете замовити і купити в Луцьку до надувного гумового човна Лисичанка і до інших гумових човнів надувних жорсткий настил складаний у вигляді килимка (жорстку підлогу, пайоли, слань) за ціною всього 90 грн.
Надувні гумові подушки Лисичанськ, весла для Лисичанки, насоси для лісічанок за ціною від 25 грн будь-яких розмірів і моделей.
Надувні човни гумові та ПВХ відрізняє гранична простота конструкції, її легка вага і компактність, надувні човни гумові ПВХ мають універсальне застосування і добре підходять для рибного лову, полювання та пляжного відпочинку.
На всі наші гумові човни і надувні човни ПВХ дається гарантія від виробника. Купити в Луцьку надувний човен гумовий або надувний човен ПВХ з нашого магазину надувних човнів напевно захочуть і ваші знайомі, адже це дуже якісні і недорогі гумові човни і човни з ПВХ і всі моделі надувних човнів прослужать вам не один рік.
Продам в Луцьку гумовий човен Лисичанка. У нашому магазині човнів надувних гумових Ви без зусиль зможете вибрати надувний човен гумовий Лісічанка або іншу модель надувного човна гумового або пвх, яка відповідає вашим уподобанням, і купити його у нас за найнижчою ціною в Україні з швидкою доставкою в будь-яке місто України!
Телефонуйте прямо зараз! Вас чекають чудові пропозиції та широкий вибір надувних човнів гумових і ПВХ.
човен Луцьк човен надувний Луцьк надувний човен гумовий Луцьк човен Лісічанка Луцьк гумовий човен Уфімка Луцьк надувний гумовий човен Язь, гумовий човен Нирок, надувний гумовий човен Омега, надувний човен ПВХ Скат, ПВХ човен Барк надувний в місті Луцьк продам човен надувний в Луцьку купити гумовий човен в місті Луцьк продам лодку Лісічанка в Луцьку купити човен Лисичанка в місті Луцьк продам гумовий човен Уфімку, купити в Луцьку гумовий човен Язь, продам гумовий човен Нирок в Луцьку купити гумовий човен Омега в місті Луцьк продам човен ПВХ Скат в Луцьку купити ПВХ човен Барк в місті Луцьк.

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое

Світильник бра з дерева
Продам оптом сигареты Strong (Оригинал \"Львовская Табачная Фабрика ОАО\")
переоборудование микроавтобусов Луцк
Засоби економії пального
Поддоны продам б/у
Инструмент. Профессиональный инструмент. JONNESWAY, купить.
Оборудование для автосервиса, оборудование для СТО.
Стенды для развал схождения. Лазерный развал схождения.Стенд развал-схождение.
Шиномонтажное оборудование, оборудование для шиномонтажа.
Леонид
Реклама