Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Пропоную Вам стати учасником Благодійного проекту “1 ГРИВНЯ”


12 Января 2014 Черновцы
Доброго дня. Хочу запропонувати Вам приєднатися до моєї групи «Благодійний проект «1 ГРИВНЯ» (http://vk.com/1grn_project).

Мета проекту: Грошова допомога хворим, що терміново потребують значні кошти на операції.

Засоби досягнення мети: Грошовий переказ від кожного з учасників групи в сумі 1 гривня на банківський рахунок для збору внесків на операцію чи лікування.

Оскільки вартість складних операцій сьогодні оцінюється в десятки тисяч гривень і більше, тому встановив мінімальну кількість учасників для старту проекту в 100 000 учасників (100 000 учасників = 100 000 грн). Це дозволить суттєво допомогти, тим хто цього потребує, починаючи із самого старту проекту.

Вимоги до учасників: всі хто має бажання і можливість переказати 1 гривню на банківський рахунок для збору коштів на операцію чи лікування тим, хто їх терміново потребує.

Розпорядок роботи проекту з його старту (кількість учасників 100 000): щоб починати і закінчувати робочий тиждень з доброї справи, переказ 1 гривні буде здійснюватись у вівторок і п’ятницю впродовж дня.

Пошук інформації про людей, яким терміново потрібні кошти на операцію чи лікування, буду брати з достовірних джерел, які до старту проекту повністю додам на сторінку групи.

Прошу всіх, хто вже приєднався, має бажання приєднатися до проекту допомогти мені у залученні учасників до цього проекту, бо добрі вчинки завжди цінилися, ціняться і будуть цінитися як людьми, так і Всевишнім.

Прошу писати мені ваші побажання і пропозиції стосовно проекту. Завжди готовий до діалогу для розвитку цього проекту.

З повагою, Юрій (адміністратор Благодійного проекту «1 гривня»).

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Отдам даром

Реклама