Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Антиліпідний чай


24 Декабря 2011 Луцк
Головними компонентами цього чаю є Гіностемма п’ятилистяна, Зелений чай, лискти Лотоса, рослина Кассія Тора (один з різновидів Сенни, широко використовуваної в офіційній медицині), корінь Горця багатобарвного. Сапоніни Гіностемми (не менш 8,5 мг в 100 г чаю) у сполученні з іншими компонентами сприяють зниженню рівня сироваткового холестерину й виведенню його з організму. Названий "чистильником кровоносних судин серця" цей чай є прекрасним природним засобом для профілактики й лікування (у важких випадках - у комплексі з іншими призначеннями лікаря) таких захворювань, як атеросклероз, гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця, коронаросклероз й. інші хвороби обумовлені атеросклерозом. Діє на організм тонізуюче, поліпшує травлення, нормалізує стілець, швидко знімає похмільний синдром і прояви харчового й іншого отруєнь.

Показаний при наступних захворюваннях і станах:

1. Профілактика серцево-судинних захворювань, у т.ч. гіпертонічної хвороби.

2. Як додатковий засіб у виражених випадках серцево-судинної патології, атеросклерозу, гіпертонічної хвороби й т.д., з наступним зниженням дози традиційних ліків, призначеного лікарем, і переходом на підтримуючий прийом антиліпідного чаю.

3. Як тонізуючий, антиоксидантний засіб при більших розумових і фізичних навантаженнях, для поліпшення самопочуття при синдромі хронічної втоми.

4. Як природний детоксикатор при різних отруєннях, в т.ч. алкогольному сп'янінні; для зняття похмільного синдрому; виправдане застосування в період детоксикації при лікуванні алкоголізму й наркоманії.

5. При роботі або проживанні в екологічно несприятливих умовах.

6. Як жарознижуюче й засіб, що знімає вірусну інтоксикацію, при ОРВІ, грипі, ангіні.

7. При різних захворюваннях шлунково-кишкового тракту й печінки, особливо при хронічних запорах.

8. Особливо ефективно показав себе в програмах зниження ваги для активізації всіх видів обміну, у т.ч. жирового.

9. Профілактика й лікування (останнє в якості комплементарного, тобто додаткового, засобу) при онкологічних захворюваннях шлунка, передміхурової залози, лімфатичної системи, шкірних покривів.

Протипоказання: не рекомендується дітям до 12 років, вагітним і матерям, що годують.

Форма випуску: 40 разових пакетиків в упаковці.

Спосіб вживання :в 200-500 мл (концентрація за бажанням) небагато охолодженого (до 85-90 град) окропу настояти 1 разовий пакетик сподіваючись протягом 10 хвилин, бажано під кришкою тому що випаровуються ефірні масла. Повторне заварювання пакетика не рекомендується - це буде вже інший по складу напій ! Приймати бажано ранком або в першій половині дня (тонізує); при нормальному й підвищеному тиску за 20-30 хвилин до їжі - гарячим, при зниженому між прийомами їжі - холодним. Рекомендується пити чай не кваплячись, невеликими ковтками, можна ложечкою - ефект буде, з одного боку, більш м'яким, з іншого боку - більш вираженим. Іноді через 20-30 хвилин відчувається сонливість - у цьому випадку можна полежати.

Дозування:1 або 2 (індивідуально) пакетики в день. Не рекомендується в другій половині дня, особливо після 18 годин.
Ціна 123 грн.за 1 упаковку. Замовити можна за телефонами (099)00-44-635,(097)86-86-402

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другие виды услуг

Лечение заикания с 2-х лет. Метод доктора Чиянова.
Требуются сотрудники на деревообрабатывающее предприятие
Нарощення вій. Ламінування вій. Ламінування брів. Ботокс вій. Оформлення брів.
Рабочие на шоколадную фабрику в Швейцарию
Ремонт телевизоров
Картопля оптом. Продам
НАращивание ресниц в Луцке. Наращивание ресниц Луцк
Нарощування нігтів Луцьк гелем на дому.
СРОЧНО!!!Продам бизнес по доставке бутилированной воды
Закупка картофеля оптом от 20 тон (еженедельно)
Реклама