Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Суботній ІТ-інтенсив для дітей у Київі


26 Мая 2023 Киев
Дитяча школа програмування Go-Mother IT пропонує ІТ-інтенсив для дітей кожної суботи з 10:00 до 15:00. Протягом цього інтенсиву ми надаємо учням можливість вивчати різні аспекти IT-світу, такі як Python, Photoshop, блогінг YouTube. Ми прагнемо не тільки передати знання і навички в цих галузях, але й заохотити юних учасників до творчості та самовираження.

Під керівництвом наших досвідчених викладачів діти отримують практичні вміння у програмуванні з використанням мови Python. Вони вчаться створювати програми та розв'язувати завдання, розвивати в себе логічне мислення та творчість.

Окрім того, ми пропонуємо учням вивчення Photoshop, який є потужним інструментом для обробки зображень. Діти вчаться редагувати фотографії, створювати графічні елементи та розвивають свої навички дизайну.

На наших заняттях учні знайомляться з основами блогінгу YouTube. Учасники самостійно створюють цікавий та змістовний контент, вчаться розповідати історії та використовувати інформаційні технології для популяризації своїх ідей.

IT-інтенсив створює сприятливу атмосферу для розвитку творчих здібностей дітей в галузі інформаційних технологій. Ми прагнемо зацікавити та надихнути дітей, допомогти їм розкрити їх потенціал та побудувати міцну основу для подальшого росту у сфері IT.

Проводьте вихідні з користю та вивчайте щось нове та цікаве у сфері програмування та комп'ютерних технологій! Для отримання більш детальної інформації завітайте до нашого сайту або телефонуйте за номером 0631721220.

Дополнительная информация на сайте go-mother.com/course/summer-it-intensive-every-saturday

Адміністратор +380631721220

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Информационные

Курси манікюра, бухгалтера, кухаря. електрика, зварника, маляра, сушиста
Безкоштовний веб-ресурс «Збірники нормативно - правових актів з охорони праці»
Бухгалтер (аутсорс) для предпринимателей
Программа АВК-5 3.5.2 и другие версии, установка
Программа АВК-5 версия 3.5.0 и последующие версии, ключ установки
ProActive масс-рекрутинг - от 600 грн. за подбор одного специалиста
Курси іноземних мов. Киїі
Видео курс по базовому моделированию low poly объектов в 3ds max.
Индивидуальные уроки по 3DS MAX, ADOBE PHOTOSHOP, ZBrush
Профессиональные Курсы-Моделирование и визуализация интерьера кухни от а до я в 3ds Max.
Реклама