Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Будинок в Узині, вул. Вишнева,13, 2/2, 140м. Якісний, І не дорого!


10 Апреля 2021 Киев
Супер пропозиція, без зайвих витрат, без % для покупця! Домоволодіння з угіддям у відмінному стані, якісне і не дорого. Для Вас чудовий варіант, як для постійного проживання, так і для дачі « Заходь живи і отримуй задоволення!»

Сучасний будинок цегляний, добротний фундамент: затишний, просторий, світлий, має 140 метрів, а саме : 5 (п’ять) кімнат, кухня, окремий сан.вузол, є два виходи, на різні сторони. Встановлений двухконтурний газововий котел, централізоване водопостачання, індивідуальна каналізація. Тут Вам буде жити: комфортно, спокійно і безпечно. Вас оточуватимуть; інтелігентні, спокійні, доброзичливі, сусіди.

На подвір'ї є; літня кухня, сарай, погреб, капітальний гараж, вольєр, туалет. Двір, освітлюється та викладений тротуарною плиткою.

Вся земельна ділянка рівна має 14 соток (чорнозем, дуже родюча земля) повністю огорожена кам’мним парканом . Сад та город.

Документи прозорі, якісний об’єкт, продуманий, будувався з якісних матеріалів, для себе

Тут екологічно чисте місце, як санаторно-курортна зона, є ліс з усіма його дарами природи, охота, рибалка на Вас чекає....

У місті розвинена, зручна інфраструктура є; дитячі садки, школи, поліклініка, лікарня, стадіон, базар, магазини, супермаркети, кінотеатр. Регулярно рухається транспорт як міський так і міжміський.

м.Узин Білоцерківського р- ну Київської обл. розташоване 80км від Києва. Часто їздять маршрутки до Києва- кожну годину до станції метро Іподром з 8 ранку до 8 вечора, до Білої Церкви - кожні 30 хвилин.

Ціна 67700 у. е. або найкраща пропозиція!

За більш детальною інформацією звертайтесь за № 067-236-25-99, 063-897-57-79, 095-517-60-97
Лідія

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Легковые автомобили

АВТОВЫКУП!
Куплю Ваз-Иномарку после ДТП!
Куплю Ваз-Иномарку после ДТП!
Оформлення документів для вивезення собаки з України до Європи
Алюминиевые гайки для самодельного Род Пода (BSF 3/8\")
Будинок 100 м.кв, 6 соток, Михайлівка-Рубежівка, Бучанський р-н 
ЧИП-тюнінг дизельних авто
Диагностика м ремонт дизельных форсунок
Чіп-тюнінг двигуна
Програмне відключення і видалення клапана EGR
Реклама