Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Виставка ERA Khelovneba


2 Октября 2019 Львов
➭ час та дата проведення (з 13.09.19. по 11.10.19.)
➭ місце проведення (Львівська Мануфактура Кави (пл.Соборній,2а ))
Виставка ERA Khelovneba

На виставці представлено 30 робіт із циклу “Світ мого маленького світу”, створених у період від 2001року (більшість робіт 2014 – 2018 років).
Трансформація кольорових акварельних плям у лінійні фігури та повномасштабні сюжети – це робота із власним несвідомим, яке, окрім терапевтичного ефекту для самої авторки, набуває естетичної цінності для глядача. Процес нагадує проходження тесту Роршарха, під час якого через переосмислення прихованих емоцій той чи інший силует перетворюється у цілком конкретний образ.
Загадковість, таїнство, містерія, дивина – усе це міститься в семантиці слова фантасмагорія. Підсвідомо це відчуває кожен, проте не кожен при цьому повною мірою усвідомлює багатогранність його значення.
Віршовані строфи тут фіксують увагу глядача на тому, «що-хотів-сказати-автор» та, водночас, доповнюють новими смислами усталений на папері образ. З іншого боку сама мисткиня наполягає на довільній асоціативній інтерпретації її графіки та можливості паралельного прочитання усіх елементів експозиції.

Щоб відчути увесь світ графічних фантасмагорій — завітайте у Львівську Мануфактуру Кави (м.Львів, пл.Соборна, 2а), де скуштувавши смачну випічку із правдивою львівською кавою чи ароматним імбірно-гранатовим чаєм — Ви можете насолодитися роботами мисткині.

P.S. Не забувайте залишати відгуки :)
0990070832

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое

ремонт турбин к грузовых авто
Ремонт турбин к авто Скания
Ремонт турбин RENO Premium
Ремонт турбин всех марок авто
ТВЧ закалка деталей метала
Шліфовка колінвалів
Реставрація Та Відновлення Міжплиточних Швів Між Керамічною Плиткою Фірма «SerZa
Плівка
Ящик ПЕ пивний/м'ясний/молочний/хлібний...
ПЕТ пляшка
Реклама