Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Міжнародний освітній табір з вивченням іноземних мов в Болгарії AmES Sea Adventu


20 Мая 2019 Львов
Дитячий табір "Морські Дюни" Шкорпиловці

Курортний комплекс Шкорпиловці розташований в 40 км на південь від міста Варна і в 94 км на північ від міста Бургас. Курорт являє собою поєднання найкрасивішої у східній частині гори Стара Планіна, покриту хвойним і широколистяних лісом з великим незайманим пляжем з дрібним піском, місцями покритий дюнами. Тут знаходиться і найдовша пляжна смуга в Болгарії - 12 км дрібного піску, що місцями досягає до 120 м в ширину.

Міжнародний дитячий табір «Морські дюни», розташований в к.к. Шкорпиловці і вже більше 5-ти років дає розвиток курортного комплексу, як один з основних центрів для дитячого туризму в Болгарії. Це відмінний вибір місця відпочинку для ваших дітей.
У таборі «AmES Sea Adventure'19» в Болгарії діти отримають інтенсивний курс вивчення мов та розвитку творчих здібностей. Захоплюючі конкурси, вікторини, майстер-класи, танцювальні батли, дискотеки та екскурсії - все це у поєднанні з відпочинком на морі залишить найприємніші спогади про літо 2019!

У програмі табору 4 щоденні уроки, що проходять у цікавій та невимушеній атмосфері, з використанням новітніх технологій, практик педагогіки та психології. Діти будуть забезпечені всіма необхідними матеріалами для навчання. Групи дітей формуються з урахуванням віку та рівня підготовки з англійської мови. З вашими дітьми постійно буде працювати підготовлена команда кваліфікованих педагогів та інструкторів.

Всі деталі на нашому сайті або за телефоном:+38 (032) 240-34-44

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другие виды услуг

Надійні українські поліграфи Rubicon у Львові від дилера
Експертизи на комп'ютерному поліграфі для суду
Послуги детективів з сучасним поліграфом у Львові
Полиграф во Львове - тесты на полиграфе
Тести на поліграфі Rubicon
Курсы танцев
Металлообработка по чертежам
Избавлю от аритмии.
Избавлю от вегето-сосудистой дистонии.
Високооплачувана робота в Польщі та Європі
Реклама