Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Организация праздников Аладдин,Аниматоры,шоу программы на день рождение!


27 Июня 2018 Винница
організації дитячих свят «Aladdin»подарує безжурне свято будь-якій дитині. Тут море неймовірного сміху разом з веселими-аніматорами.
Які ми організовуємо свята?Дитячі дні народження та ранки, дорослі дні народження, святкування Нового року, тематичні вечірки, ювілеї, корпоративи та дні народження фірм, ведення весіль та випускних вечорів садочок/школа, квести, промоушен-акції, урочисті відкриття магазинів/офісів. І навіть оригінальні освідчення у кохані чи побачення. Більший акцент робимо саме на дитячі свята. Ваш малюк може обрати серед найпопулярніших типів святкувань. Працюємо у м. Вінниця та Вінницькій області.
Що організація «Аладдін» зробить для Вас?
Обов’язково враховуємо захоплення дитини, вік, побажання батьків, а також місце проведення свята. Ваш малюк та його друзі ніби перенесуться у чарівний світ хорошого гумору;
Аніматори у цікавих костюмах (більше 50 костюмів)
• Цікаві форми проведення свята: шоу мильних бульбашок (десятки бульбашок різних кольорів, розмірів та форм, які кружляють довкола - можуть стати чудовою прикрасою для будь-якого свята), аквагрим, паперове шоу (вир кількох тисяч паперових стрічок, що розлітаються в повітрі та вкривають собою танцпол і гостей, створюючи неймовірну атмосферу та видовище), караоке-вечірка (один з найкращих способів активно та незабутньо відсвяткувати дитячий день народження), поролонове шоу, піжамна вечірка, малювання світлом,міми,квест, хімічне шоу, дитяча дискотека (святкова дискотека, на якій в гості до діток можуть прийти казкові персонажі з подарунками та цікавими конкурсами);
• Проводимо майстер-класи: орігамі, бісероплетіння, аплікації, вироби з пластиліну, твістинг (вироби з повітряна кульок, різноманітні фігурки, собачки, мечі, квіти і т.д), пісочна анімація (особливий вид мистецтва, що включає в себе гру світла, музики та піску. Дозволяє розвинути фантазію та розкрити внутрішній світ дитини).

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое

Зaтвop дисковый нepжaвеющий DlN Dn 50 АlSl 304 | TRiNOX
Куплю ячмень, пшеницу, кукурузу, сою, подсолнечник
Продаются щенки добермана шоу класса, девочки и мальчики
Настольные игры Gameland
Продам поблочно табачные стики HEETS, FIIT
Компьютер для обприскувача AgroPilot SC10 - 3SW
Трос нержавеющий AISI304 | TRiNOX
Пробоотборник нержавеющий AISI304 | TRiNOX
Экологически чистая посуда с трехслойного пластика!
Пищевой спирт Альфа 96.3%
Реклама