Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Мышевідлякувач з площею покриття 200 кв. метрів


31 Мая 2017 Апаран
Представляємо вашій увазі мышевідлякувач, а також щуревідлякувач 2 в 1 «УЗ-002», який працює на площі до 200 кв. метрів.
Призначений для будинків, квартир та інших побутових приміщень, а також офісів, складів, гаражів, сховищ зерна, харчових підприємств і т. д. Завдяки застосованому генератора безперервно мінливою частоти, не викликає звикання у гризунів. Паралізує можливість спілкування з одноплемінниками і заважає їм орієнтуватися в темряві. Відлякування шкідників досягається за рахунок того, що вони не можуть адаптуватися до постійно змінюється ультразвукового сигналу, який випромінює прилад. Умови стають вкрай некомфортними для гризунів. У мишей і щурів з'являється почуття тривоги і страху. Гризуни відчувають наростаючий стрес і залишають приміщення протягом 4 тижнів. Ультразвукові сигнали, що випромінюються відлякувачем становлять від 18 000 до 30 000 Гц, дані сигнали не чутні для людини і більшості домашніх тварин. Ультразвук не проникає через стіни, але добре відбивається від твердих поверхонь. Відмінно працює при будь-яких температурах, це дає ще більше можливостей для місць його установки.
Гарантійний термін справної роботи – 6 місяців з дня покупки. Безкоштовна доставка товару. Пропонуємо якісний товар за доступною ціною. Ультразвуковий відлякувач «УЗ-002» є українською розробкою, тому і має мінімальну ціну 490 гривень.

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Бытовая техника

Она представляет собой самая эффективная из однородных
Кроме сортирования он тоже применяется для подачи материала
Незаменяемая мельница в технологии для цемента
Реклама