Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Купити ефективний ультразвуковий відлякувач гризунів на площу 280 кв. метрів


31 Мая 2017 Иршава
Ефективний ультразвуковий відлякувач «ВК-0300-Е»захистить вашу площу від гризунів і настирливих комах на площі до 280 кв. метрів.
Даний прилад має відразу 2 різноспрямованих динаміка, тому ви будете захищені з двох сторін, завдяки цим динамікам, ефект від роботи буде набагато швидше і не змусить вас мучитися в очікуванні результату, всі шкідники зникнуть протягом 1,5 тижні. Працює «ВК-0300-Е» в двох режимах :1.від комах, 2. від гризунів. Для повної зручності користувачів був розроблений цей прилад з двома частотними діапазонами, які ви самі можете вибирати : 1.з найбільшою ефективністю (гучний, зі звуком), 2. З повною безшумністю (тихий). Використання ультразвукових хвиль неповторним послідовності виключає звикання шкідників до випромінювання, що часто можна зустріти при використанні звичайних відлякувачів. Дуже простий в експлуатації : вибравши потрібне приміщення, яке потребує зникнення шкідників, встановіть відлякувач, выберети усі потрібні режими і включіть в резетку. Результат не змусить себе довго чекати. Абсолютно нешкідливий для людей. Виробник Бельгія.
Безкоштовна доставка по всій території України. Звертайтеся до нас і Ви отримаєте професійну консультацію і якісний товар за доступною ціною. Детальніше по телефону

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое для дома

Куриный вольер.
Реклама