Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Цифровий алкотестер з високою точністю вимірювань


5 Июня 2017 Казатин
Представляємо Вашій увазі новинку - цифровий алкотестер з високою точністю вимірювань «AlcoHunter Professional+», який можна придбати у нас в магазині «I-Protect» за мінімальною ціною за 3290 гривень.

В даному приладі застосовуються сучасні мікросхеми, програмне забезпечення і технології. Алкотестер оснащений функцією "антиобмана" і в своїй основі має японський сенсор Figaro (аналогічний тип сенсора використовується в Алкотест 203, Алконт 01 СУ, Алконт 01 СМ). Роздільна здатність кольорового OLED-дисплея - 132 х 64 пікс. разом з російськомовним інтерфейсом, являє собою зручну візуальну систему. «AlcoHunter Professional+» визначає навіть прийняті мінімальні дози алкоголю (до 0,01 проміле). Прилад володіє широким діапазоном вимірювань 0,00 - 5,00 проміле (відповідає 0,000 - 0,500 % ВАС або 0 - 2,5 мг/л). Завдяки своїй будові, контролює видих перевіряється, що захищає процес від маніпуляцій зацікавлених осіб (функція антиобмана). Прилад працездатний навіть у повній темряві, так як має чотириколірний графічний дисплей з підсвічуванням. Працює алкотестер від 2-х звичайних або акумуляторних батарейок типу АА. Одного комплекту батарей вистачає до 200 тестів. Корпус виготовлений з високоміцного ABS-пластика, що робить прилад менш вразливим до падінь. У комплект до алкометра надається 5 шт. змінних мундштуків.

Безкоштовна доставка по всій території України.Гарантія від виробника.Товар сертифікований.Ми є офіційним представником компанії-виробника на Україні. За більш детальною інформацією звертайтесь

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое

Продавец консультант
Котлы твердотопливные Termodinamik
Продаються труби для подачі теплоносіїв
Котята
требуется в рекламное агентство копирайтер и дизайнер
Спасем Крым!План по воздействию и объядинению украинцев !
Торговый кофе-автомат
21 июня - Праздник Музыки в г Раздельная
Продажа цветов к праздникам
Реклама