Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Дашки з полікарбонату власноруч


31 Марта 2015 Тернополь
Компанія «АНКОР ПЛЮС» пропонує Вам вигідне рішення! Ви можете виготовити дашок, який ідеально підходить до екстер`єру Вашого будинку, власноруч при цьому економити до 40%! Зібрати козирок власноруч з деталей на 30-40% дешевше, ніж замовити або придбати готовий.
У нас Ви можете купити готові комплекти для збірки дашків власноруч. Комплекти являють собою готові елементи для збірки і містять всі необхідні кріплення і комплектуючі для монтажу. Ви витратите лише пару годин на збірку дашка власноруч, використовуючи при цьому тільки шуруповерт. Заповненням може служити стільниковий або монолітний полікарбонат завтовшки 4-8 мм. Також, Ви можете використати будь-який інший покрівельний матеріал в якості заповнення. З плином часу Ви з легкістю зможете його змінювати по своєму смаку.
Дашки компанії «АНКОР ПЛЮС» мають довгий строк служби завдяки високій якості матеріалів, комплектуючих та порошковому фарбуванню всіх елементів.
Ми пропонуємо кронштейни для дашків з довжиною дуги 600 мм, 850 мм, 1000 мм ,1200 мм та якісний полікарбонат торгової марки «Polygal». Ви можете замовити доставку кронштейнів для дашків у будь-яке місто Украйни.

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое для дома

Металеві двері від виробника від 1899грн. Кладові, склади, гаражі, сараї та ін.
стеклянная медицинская тара
Продам сахар в мешках
Магнит на холодильник, мышка мягкая
магнит на холодильник
магниты на холодильник украинские
Саженцы Мелиссы. Сухое стебло мелиссы не дорого.
Электрические электродные мини -котлы. Доставка по всей Украине.
«Пошторг ЮЕЙ» - товари для всієї родини
Декоративна водойма, струмок, плавальний ставок, фонтан
Реклама