Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Власниками цифрових підписів від ДФС у січні стали 36,8 тис. осіб


12 Февраля 2015 Першотравневое
Протягом січня поточного року до Акредитованого центру сертифікації ключів при ДФС для отримання цифрових підписів звернулися 36,8 тис. клієнтів. Їм видано 100 тис. посилених сертифікатів відкритих ключів.
Найактивнішими користувачами послуг Центру є фізичні особи, кількість яких за січень поточного року сягнула 27,7 тис. Вони отримали 62 тис. електронних підписів.
За цей період 9,1 тис. юридичних осіб стали власниками 38 тис. електронних ключів.
Нагадаємо, що Акредитований центр сертифікації ключів при ДФС, який функціонує вже протягом трьох років, надає безкоштовні послуги електронного цифрового підпису органам державної влади, органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та організаціям всіх форм власності, іншим суб’єктам господарської діяльності та фізичним особам.
Відсутність обмежень щодо сфери використання посилених сертифікатів дозволяє клієнтам використовувати їх як для подання звітності в електронному вигляді, так і для організації електронного документообігу.
Акредитованим центром сертифікації ключів оптимізовано процедури отримання та обслуговування посилених сертифікатів, подовжено строк їх дії до двох років та збільшено (до 92) кількість представництв, у яких можна отримати цифрові підписи.
Окрім того, з метою забезпечення доступу до електронних сервісів ДФС платникам податків (юридичним особам), які зареєстровані на території Донецької та Луганської областей, установчі документи яких втрачено, ініційовано та запроваджено спрощений порядок ідентифікації та реєстрації таких осіб.

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Коллекции

Не за горами: видача фіскальних чеків підприємцями та в інтернет-магазинах скоро стане обов’язковою.
У сфері державних закупівель ДФС виявила 37 кримінальних правопорушень
Чи обов’язково нараховувати та сплачувати мінімальний ЄСВ за таких працівників: інвалід - пенсіонер; інвалід, якому за станом здоров’я дозволено працювати 4 години в день
Як повідомити фіскальний орган про прийняття працівника на роботу
В податковій інспекції проведено черговий семінар для платників Володарського району.
Порядок обчислення та сплати транспортного податку
За останню декаду число учасників податкового компромісу подвоїлось, – Ігор Білоус
Отримали дохід за межами України – не забудьте подати декларацію
Підприємці, які не отримали доходу, мають право сплачувати ЄСВ
До уваги платників акцизного збору!
Реклама