Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Щомісяця фахівці Контакт-центру ДФС надають відповіді щонайменше на 100 тис. запитань платників


17 Декабря 2014 Першотравневое
Протягом січня-листопада поточного року фахівцями контакт-центу ДФС України надано майже 1,1 млн. відповідей на запитання суб’єктів господарювання та громадян. Переважна більшість відповідей, а саме понад 1 млн., надана у телефонному режимі. Електронною поштою та факсом надіслано 20,9 тис. відповідей, з використанням автовідповідача – 94. Також надано 415 консультацій у письмовій формі з використанням Бази знань.
Найчастіше суб’єкти господарювання та громадяни звертались з питань оподаткування податком на додану вартість, оподаткування прибутку підприємств та сплати податку на доходи фізичних осіб.
Щоб уникнути множинного трактування положень законодавства, відповіді на звернення надаються з використанням Бази знань. Це автоматизована база уніфікованих відповідей, яка налічує 12,8 тис. запитань-відповідей. База постійно оновлюється та підтримується в актуальному стані.
Для зручності суб’єктів господарювання фахівці кол-центру постійно інформують їх про зміни у податковому, митному законодавстві та законодавстві з питань єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, надсилаючи за бажанням платника таку інформацію електронною поштою. З початку року було надіслано майже 1 млн. таких листів.
Нагадуємо, що Базу знань розміщено на веб-порталі Державної фіскальної служби України у банері «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс», розділ «Запитання-відповіді» http://zir.minrd.gov.ua. У разі виникнення запитань щодо податкового та митного законодавства відвідувачі веб-порталу можуть також самостійно знайти відповіді на них.

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Коллекции

Не за горами: видача фіскальних чеків підприємцями та в інтернет-магазинах скоро стане обов’язковою.
У сфері державних закупівель ДФС виявила 37 кримінальних правопорушень
Чи обов’язково нараховувати та сплачувати мінімальний ЄСВ за таких працівників: інвалід - пенсіонер; інвалід, якому за станом здоров’я дозволено працювати 4 години в день
Як повідомити фіскальний орган про прийняття працівника на роботу
В податковій інспекції проведено черговий семінар для платників Володарського району.
Порядок обчислення та сплати транспортного податку
За останню декаду число учасників податкового компромісу подвоїлось, – Ігор Білоус
Отримали дохід за межами України – не забудьте подати декларацію
Підприємці, які не отримали доходу, мають право сплачувати ЄСВ
Власниками цифрових підписів від ДФС у січні стали 36,8 тис. осіб
Реклама