Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

На Львівщині викрито розкрадання 20 млн. грн. державних коштів


17 Декабря 2014 Першотравневое
Працівниками управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, ДФС України у Львівській області викрито розкрадання бюджетних коштів на суму 20 млн. грн.
Під час документальної перевірки одного з товариств Львова, основний вид діяльності якого - вироблення зброї та боєприпасів, було встановлено, що зазначену суму посадові особи товариства отримали у якості авансу за договором з державним підприємством.
Відповідно до договору, львів`яни повинні були поставити держпідприємству запчастини для комплексів тренування військових пілотів для подальшого експорту цих тренажерів за кордон.
Однак, як з`ясувалось у ході перевірки, поставка не була здійснена. Таким чином товариство привласнило перераховані державні кошти.
За результатами перевірки Генеральною прокуратурою України зареєстроване кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення , передбаченого ч.5 ст. 191 КК України.
Відомості про вчинення цього правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває слідство.
Загалом з початку поточного року за результатами роботи з протидії розкраданню бюджетних коштів територіальними оперативними підрозділами ДФС України виявлено 511 кримінальних правопорушень. Більшість з них, а саме 332 – відносно переможців державних тендерів, решта - 102 та 46 – відносно службових осіб замовників держзакупівель та постачальників переможців тендерів відповідно.
Також за результатами ініційованих перевірок оперативниками ДФС виявлено 445 кримінальних правопорушень та встановлено завданих державі збитків у сумі 3,5 млрд. грн. До державного бюджету вже відшкодовано 1,6 млрд. грн.
До ЄРДР внесено 55 кримінальних правопорушень у сфері боротьби з легалізацією (відмиванням) доходів одержаних злочинним шляхом. Загальна сума виявленого легалізованого доходу за 11 місяців 2014 року складає 1,4 млрд. грн.

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Коллекции

Не за горами: видача фіскальних чеків підприємцями та в інтернет-магазинах скоро стане обов’язковою.
У сфері державних закупівель ДФС виявила 37 кримінальних правопорушень
Чи обов’язково нараховувати та сплачувати мінімальний ЄСВ за таких працівників: інвалід - пенсіонер; інвалід, якому за станом здоров’я дозволено працювати 4 години в день
Як повідомити фіскальний орган про прийняття працівника на роботу
В податковій інспекції проведено черговий семінар для платників Володарського району.
Порядок обчислення та сплати транспортного податку
За останню декаду число учасників податкового компромісу подвоїлось, – Ігор Білоус
Отримали дохід за межами України – не забудьте подати декларацію
Підприємці, які не отримали доходу, мають право сплачувати ЄСВ
Власниками цифрових підписів від ДФС у січні стали 36,8 тис. осіб
Реклама