Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Як особам, які переселилися з території проведення АТО (Луганськ, Донецьк, тощо) та тимчасово проживають в інших України та м.Києві зареєструватись ФОП?


19 Ноября 2014 Першотравневое
Відповідно до ст. 4 Закону України від 02 вересня 2014 року № 1669-VII «Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції» для осіб, які зареєстровані та переселилися з території проведення антитерористичної операції в період її проведення, реєстрація фізичної особи – підприємця здійснюється державними реєстраторами за адресою тимчасового проживання без вимоги державних реєстраторів реєстраційних служб територіальних органів Міністерства юстиції України в областях та місті Києві наявності реєстрації про місця проживання за місцем проведення реєстраційних дій.
Установлено, що проведення реєстраційних дій щодо зміни місцезнаходження юридичних осіб та місця проживання фізичних осіб – підприємців, місцезнаходженням/місцем проживання яких є територія проведення антитерористичної операції, здійснюється щодо юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців державними реєстраторами реєстраційних служб територіальних органів Міністерства юстиції України в областях та місті Києві.
Порядок взяття на облік фізичних осіб - підприємців регламентується розд. VI Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 09.12.2011 № 1588, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 29.12.2011 за № 1562/20300 (в редакції наказу Міністерства фінансів України від 22.04.2014 № 462, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.05.2014 за №503/25280).

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Коллекции

Не за горами: видача фіскальних чеків підприємцями та в інтернет-магазинах скоро стане обов’язковою.
У сфері державних закупівель ДФС виявила 37 кримінальних правопорушень
Чи обов’язково нараховувати та сплачувати мінімальний ЄСВ за таких працівників: інвалід - пенсіонер; інвалід, якому за станом здоров’я дозволено працювати 4 години в день
Як повідомити фіскальний орган про прийняття працівника на роботу
В податковій інспекції проведено черговий семінар для платників Володарського району.
Порядок обчислення та сплати транспортного податку
За останню декаду число учасників податкового компромісу подвоїлось, – Ігор Білоус
Отримали дохід за межами України – не забудьте подати декларацію
Підприємці, які не отримали доходу, мають право сплачувати ЄСВ
Власниками цифрових підписів від ДФС у січні стали 36,8 тис. осіб
Реклама