Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Чи мають право сплачувати ЄВ та подавати звітність платники ЄВ, які перебувають на обліку в контролюючих органах, розташованих на території проведення АТО?


19 Ноября 2014 Першотравневое
У зв’язку з проведенням АТО на території Донецької і Луганської областей платників податків із деяких територій, які знаходяться в стані збройного конфлікту, тимчасово обслуговуватимуть в інших податкових інспекціях зазначених областей. Інформація щодо простою у деяких податкових інспекціях та зміни місця обслуговування платників податків оновлюється на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України (http://sfs.gov.ua/baneryi/informatsiya-dlya-shodu-ukraini).
Враховуючи зазначене вище, платники єдиного внеску, які перебувають на обліку в контролюючих органах, розташованих на території проведення АТО, мають право виконувати обов’язки, передбачені Податковим кодексом України, у т.ч. сплачувати податки та збори за місцем перебування на податковому обліку в органі Державної фіскальної служби на бюджетні рахунки, відкриті в органах Державної казначейської служби України в розрізі територіально-адміністративних одиниць України.
На сьогодні Державною казначейською службою України для платників Донецької області забезпечена можливість сплачувати грошові зобов’язання на рахунки, відкриті в розрізі територіально-адміністративних одиниць Донецької області, з діючими реквізитами.

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Коллекции

Не за горами: видача фіскальних чеків підприємцями та в інтернет-магазинах скоро стане обов’язковою.
У сфері державних закупівель ДФС виявила 37 кримінальних правопорушень
Чи обов’язково нараховувати та сплачувати мінімальний ЄСВ за таких працівників: інвалід - пенсіонер; інвалід, якому за станом здоров’я дозволено працювати 4 години в день
Як повідомити фіскальний орган про прийняття працівника на роботу
В податковій інспекції проведено черговий семінар для платників Володарського району.
Порядок обчислення та сплати транспортного податку
За останню декаду число учасників податкового компромісу подвоїлось, – Ігор Білоус
Отримали дохід за межами України – не забудьте подати декларацію
Підприємці, які не отримали доходу, мають право сплачувати ЄСВ
Власниками цифрових підписів від ДФС у січні стали 36,8 тис. осіб
Реклама