Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

ДФС України: для безперешкодної діяльності продавцям підакцизних товарів необхідно своєчасно отримувати ліцензії


5 Сентября 2014 Володарское
ДФС України повідомляє, що ліцензію на право здійснення оптової торгівлі спиртом етиловим Державному підприємству „Укрспирт” видано терміном дії з 2 вересня 2010 року до 2 вересня 2015 року.
Чергову річну плату за ліцензію на право здійснення оптової торгівлі спиртом етиловим у розмірі 500 тис. гривень ДП „Укрспирт” сплачено у серпні 2014 року. Про це Державною фіскальною службою України 29.08.2014 внесено відмітку до зазначеної ліцензії.
Державне підприємство „Укрспирт” довіреністю від 04.09.2014 № 155 уповноважило свого представника на отримання ліцензії на право здійснення оптової торгівлі спиртом етиловим з відміткою про внесення чергової річної плати. Того ж дня представником підприємства було отримано зазначену ліцензію.
Державна фіскальна служба України нагадує суб’єктам господарювання, як здійснюють оптову та роздрібну торгівлю спиртом, алкогольними напоями та горілчаними виробами, про необхідність своєчасного отримання відповідних ліцензій на право здійснення господарської діяльності.
Довідково. Ліцензія на право здійснення оптової торгівлі спиртом етиловим видається відповідно до статті 14 Закону України „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” в органах ДФС України.

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое

Зміни в оподаткуванні податком на додану вартість
Сільгоспвиробникам до уваги!
Обслуговування платників податків із зони АТО
Завантаження власного посиленого сертифіката відкритого ключа
За якими ставками нараховуються митні платежі при незаконному переміщенні товарів на територію України
Чи звільняються від подання податкової звітності суб’єкти господарювання у зв’язку з мобілізацією до Збройних сил України
Де знайти інформацію про рахунки
Відповідальність за правильність заповнення реквізитів
Відображаємо військовий збір на рахунках обліку
На очереди - строительство новой системы взаимоотношений между плательщиками налогов и государством
Реклама