Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

У разі затримки з відкриття рахунків по сплаті військового збору


29 Августа 2014 Володарское
У разі затримки з відкриттям рахунків для сплати військового збору податковим агентам рекомендується акумулювати суми коштів, призначених для сплати військового збору, з метою їх подальшого перерахування на відповідні рахунки.
У разі виконання зазначених дій податкові агенти не будуть притягуватись до відповідальності за порушення терміну сплати військового збору.
Відкриття та закриття рахунків поточного бюджетного періоду, а також відкриття рахунків наступного бюджетного періоду здійснює Державна казначейська служба України відповідно до покладених завдань.
Нагадуємо, з 03 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року № 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів» (далі – ПКУ), яким, зокрема, встановлено військовий збір.
Об’єктом оподаткування військовим збором є доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються (виплачуються, надаються) платнику у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами; виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграш гравця (учасника), отриманий від організатора азартної гри.
Ставка збору становить 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування.
З цим та іншими роз’ясненнями можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України у Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі (дані роз’яснення у категорії 132).

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое

Зміни в оподаткуванні податком на додану вартість
Сільгоспвиробникам до уваги!
Обслуговування платників податків із зони АТО
Завантаження власного посиленого сертифіката відкритого ключа
За якими ставками нараховуються митні платежі при незаконному переміщенні товарів на територію України
Чи звільняються від подання податкової звітності суб’єкти господарювання у зв’язку з мобілізацією до Збройних сил України
ДФС України: для безперешкодної діяльності продавцям підакцизних товарів необхідно своєчасно отримувати ліцензії
Де знайти інформацію про рахунки
Відповідальність за правильність заповнення реквізитів
Відображаємо військовий збір на рахунках обліку
Реклама