Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Якщо нерухомість в оренді


22 Августа 2014 Володарское
Платниками податку на нерухоме майно є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об'єктів житлової нерухомості.
Об'єктом оподаткування є об'єкт житлової нерухомості, в тому числі його частка, а базою оподаткування з 01.04.2014 р. є загальна площа об'єкта житлової нерухомості, у тому числі його часток.
У разі наявності у платника податку більше одного об'єкта оподаткування, в тому числі різних видів (квартир, житлових будинків або квартир і житлових будинків, у т. ч. їх часток), база оподаткування обчислюється виходячи з сумарної загальної площі таких об'єктів.
Пунктом 265.4 статті 265 Кодексу передбачено пільги зі сплати податку на нерухоме майно у вигляді зменшення бази оподаткування об'єктів житлової нерухомості, що перебувають у власності фізичної особи: для квартири/квартир незалежно від їх кількості на 120 м, для житлового будинку/будинків незалежно від їх кількості - на 250 м 2; для різних видів об'єктів житлової нерухомості, в тому числі їх часток (у разі одночасного перебування у власності платника податку квартири/квартир та житлового будинку/будинків, у тому числі їх часток), - на 370 м 2. Таке зменшення надається один раз за кожний базовий податковий (звітний) період (рік).
Мангуська ОДПІ звертає увагу, що пільги із сплати податку не надаються на об'єкти оподаткування, що використовуються їх власниками з метою одержання доходів (здаються в оренду, лізинг, використовуються у підприємницькій діяльності).

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое

Зміни в оподаткуванні податком на додану вартість
Сільгоспвиробникам до уваги!
Обслуговування платників податків із зони АТО
Завантаження власного посиленого сертифіката відкритого ключа
За якими ставками нараховуються митні платежі при незаконному переміщенні товарів на територію України
Чи звільняються від подання податкової звітності суб’єкти господарювання у зв’язку з мобілізацією до Збройних сил України
ДФС України: для безперешкодної діяльності продавцям підакцизних товарів необхідно своєчасно отримувати ліцензії
Де знайти інформацію про рахунки
Відповідальність за правильність заповнення реквізитів
Відображаємо військовий збір на рахунках обліку
Реклама