Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Ігор Білоус: Головна позиція ДФС – це зменшення контрафакту в Україні


22 Августа 2014 Володарское
«Головна позиція Державної фіскальної служби - це зменшення контрафакту в Україні. Керівництво держави поставило по цій проблемі конкретні завдання. Ми зустрічалися з Президентом, він дав чітку позицію: закрити кордон, в тому числі по контрабанді спирту. Разом з СБУ ми опрацьовуємо цю ситуацію. Ми все зробимо для того, щоб в Україні не було контрабандного спирту. Внутрішні потреби у спирті мають забезпечувати вітчизняні виробники. Це і робочі місця, і надходження у державний бюджет. Але головна умова – працювати винятково у правовому полі, тоді не виникатимуть ситуації, подібних нинішній навколо «Укрспирту», - заявив Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус на сьогоднішній зустрічі з керівництвом ДП «Укрспирт» та представниками Мінагрополітики.
Державна фіскальна служба України розпочала кримінальне провадження щодо посадових осіб Державного підприємства «Укрспирт» за фактом ухилення від сплати податків на суму 2 млрд. грн. шляхом нелегального продажу спирту.
У ході зустрічі представники ДП «Укрспирт» визнали наявність проблем та правомірність дій ДФС, а також наголосили на необхідності якомога швидшого їх вирішення. Адже незаконні дії колишнього керівництва, виявлені у ході перевірки, можуть призвести до зупинки заводів, а люди залишаться без роботи. Сторони домовилися про спільні дії, які дозволять вивести підприємство з кризи та працювати у правовому полі.
«Ми почули конструктивні пропозиції щодо вирішення даного питання, по якому ми тут зібралися. Це дозволить нам не зупиняти наші заводи», - наголосив після переговорів заступник генерального директора ДП «Укрспирт» Віктор Панков.

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое

Зміни в оподаткуванні податком на додану вартість
Сільгоспвиробникам до уваги!
Обслуговування платників податків із зони АТО
Завантаження власного посиленого сертифіката відкритого ключа
За якими ставками нараховуються митні платежі при незаконному переміщенні товарів на територію України
Чи звільняються від подання податкової звітності суб’єкти господарювання у зв’язку з мобілізацією до Збройних сил України
ДФС України: для безперешкодної діяльності продавцям підакцизних товарів необхідно своєчасно отримувати ліцензії
Де знайти інформацію про рахунки
Відповідальність за правильність заповнення реквізитів
Відображаємо військовий збір на рахунках обліку
Реклама