Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Дерев'яний будинок за ціною двохкімнатної квартири


18 Июля 2014 Львов
Тисячоліттями люди будували собі дерев'яні будинки. Змінювалися стилі будівництва, з'являлися нові матеріали, а дерев'яний будинок завжди був в тренді.
Сьогоднішній інтерес до дерев'яної архітектури в багатьох країнах означає не тільки продовження традиції, прагнення повернутися до первозданної природи, або бажання пожити в приємній атмосфері. Він пояснюється також потребою в економії енергії та розумним підходом до навколишнього середовища.
Побудувати дерев'яний будинок - задоволення не з дешевих. Але можна цьому дати раду.
Вибираючи матеріал для будівництва свого заміського будинку, зверніть Вашу увагу на так звані каркасні будинки. Можливо, Ви вже щось чули про цю унікальну технології будівлі будинків. За якою ціною можна купити каркасний будинок під ключ і в чому особливості такої будівлі?
Дуже популярні і недорогі каркасні будинки під ключ стануть надійним і якісним житлом для Вас і Вашої родини.
У каркасного будинку є безліч переваг перед іншими типами індивідуальних будівель, що часто і є сильним фактором у виборі технології та будівельного матеріалу індивідуального будинку: заміські каркасні будинки відрізняються короткими термінами зведення, при цьому будинки на каркасній основі добре утримують тепло в приміщенні. Крім того, каркасні будинки - це міцні конструкції, не тільки готові до деформацій і зниження фундаменту, а й здатні витримати навіть природні землетруси. При цьому вартість будівництва каркасного будинку відчутно нижче, ніж вартість будинків зводяться за традиційними технологіями.
у каркасних будинків саме краще співвідношення ціна/якість. Вартість 1 кв.м. каркасної стіни в 1,3 разу дешевше за стіну з бруса, в 1,7 разу - пінобетонних блоків і в 2,2 разу - стіни з цегли.

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Строительство

Доска для пола
Фальш брус - Імітація бруса
Поклейка шпалер у Львові (професійний майстер)
Виготовлення воріт та парканів любої складності.
Реставрація Та Відновлення Міжплиточних Швів Між Керамічною Плиткою Фірма «SerZa
Будівельно-ремонтні послуги Будівництво будинків
РОБОТА ЗА КОРДОНОМ
Фланецы плоские ГОСТ 12820
ВІДНОВЛЕННЯ МІЖПЛИТОЧНИХ ШВІВ
ВІДНОВЛЕННЯ МІЖПЛИТОЧНИХ ШВІВ
Реклама