Регистрация Вход
Добавить объявление Мои объявления

Кам'янистий сад (альпінарій, рокарій, альпійська гірка, японський сад)


3 Июня 2013 Тернополь
Кам'янистий сад (альпінарій, рокарій, альпійська гірка, японський сад) є композиціями з рослин та каменю, свого роду штучно створений мініатюрний фрагмент гірського ландшафту.
Поняття альпінарій і рокарій в ландшафтному дизайні схожі і відносяться до кам'янистих садів. Відмінності між ними наступні. Будівництво альпінаріїв не визначене чіткими правилами – всі вони дуже різноманітні за стилем і формою. Будівництво рокаріїв добре тим, що їх декоративний одяг складається з простих елементів: пласке або об'ємне каміння, квіти і всілякі рослини, грунт, пісок. Якщо основа альпінарія це кам'яниста гора, покрита скельною рослинністю, то в рокарії головним елементом є композиція каменів на пласкій поверхні.
Кам'янисті сади повинні виглядати дуже природно, гармонійно вписуватися в навколишній ландшафт і загальну ландшафтну ідею.

Фахівці садового центру «Флора-Парк» мають значний досвід у влаштуванні великих і малих кам'янистих садів. Ми із задоволенням створимо для Вас різні види альпінаріїв, рокарієв, гравійних садків, що дозволяють вигідно підкреслити окремі куточки Вашого саду.

http://flora-park.com.ua

Написать автору объявления

Ваш email
Ваш телефон
Текст сообщения

Еще объявления по рубрике Другое для дома

Металеві двері від виробника від 1899грн. Кладові, склади, гаражі, сараї та ін.
стеклянная медицинская тара
Дашки з полікарбонату власноруч
Продам сахар в мешках
Магнит на холодильник, мышка мягкая
магнит на холодильник
магниты на холодильник украинские
Саженцы Мелиссы. Сухое стебло мелиссы не дорого.
Электрические электродные мини -котлы. Доставка по всей Украине.
«Пошторг ЮЕЙ» - товари для всієї родини
Реклама